Neem contact met ons op

De Dependance
Herenwal 148
8441 BE Heerenveen

Telefoon: 0513 - 646295

Routebeschrijvingen

- Uit de richting van Leeuwarden

Klik op de bovenstaande link voor de routebeschrijving

Via de Tesselschadestraat rijdt u de N357/Heliconweg op en rijdt u na 250 meter de rotonde op. Neem de tweede afslag op de rotonde naar N357/Stephenson Viaduct. U rijdt richting het einde van de snelweg Wirdum.

Op N357/Julianalaan na 1280 meter de rotonde oprijden. Neem de tweede afslaf op de rotonde naar N357/Julianalaan en na 710 meter rechts afslaan naar de N32/Overijsselseweg.

Bij aansluiting Heerenveen-Noord draai rechts van de A32 verder op de K. R. Poststraat en volg de aanwijzingen Heerenveen-Centrum de Knipe.

Bij aansluiting rechts afslaan naar de K. R. Poststraat en volg de aanwijzingen Centrum Tjongerschans Abe Lenstra.

Op de K. R. Poststraat na 390 meter de rotonde oprijden en neem de tweede afslag op de rotonde naar de K. R. Poststraat. Op de K. R. Poststraat na 180 meter de volgende rotonde oprijden en neemt u de eerste afslag.

Op de Trambrug na 420 meter rechts afslaan naar Herenwal.

Print deze route

- Uit de richting van Zwolle

Klik op de bovenstaande link voor de routebeschrijving

Bij aansluiting Zwolle rijdt u de A28/E232 en volgt u de aanwijzingen Hardenberg en Meppel.

Bij splitsing van autosnelwegen Lankhorst houdt u rechts aan op de A32 en volgt u de aanwijzingen Meppel en Leeuwarden.

Bij de aansluiting Heerenveen-Noord neemt u de rechter rijstrook van A32, verder op de K. R. Poststraat en volgt u de aanwijzingen Heerenveen-Centrum de Knipe en Heerenveen IBF

Bij aansluiting Heerenveen-Noord links afslaan naar K.R. Poststraat richting Heerenveen.

Op de K. R. Poststraat na 520 meter rijdt u de rotonde op en neemt u de tweede afslag op de rotonde naar de K. R. Poststraat. Hierna rijdt u na 180 meter de rotonde op en neemt u de eerste afslag naar de K. R. Poststraat.

Op de Trambrug na 420 meter slaat u rechtsaf naar de Herenwal.

Print deze route

- Uit de richting van Drachten

Klik op de bovenstaande link voor de routebeschrijving

Vertrek richting aansluiting De Haven. Bij aansluiting De Haven draai rechts op A7/E22 en volg de aanwijzingen Beetsterzwaag en Heerenveen.

Bij knooppunt Heerenveen schuin rechts aanhouden naar de A32 en volg de aanwijzingen Heerenveen en Zwolle. Bij aansluiting Heerenveen-Noord draai rechts van de A32, verder op de K. R. Poststraat en volg de aanwijzingen Heerenveen-Centrum de Knipe. Bij aansluiting Heerenveen-Noord rechts afslaan naar de K. R. Poststraat en volg de aanwijzingen Centrum Tjongerschans en Abe Lenstra.

Op de K. R Poststraat na 390 meter de rotonde oprijden en neem de tweede afslag. Na 180 meter de volgende rotonde oprijden en neem de eerste afslag. Op de Trambrug na 420 meter rechts afslaan naar Herenwal.

Print deze route

- Uit de richting van Joure

Klik op de bovenstaande link voor de routebeschrijving

U rijdt richting de A7/E22 en volg de aanwijzingen Heerenveen, Leeuwarden en Groningen. Bij knooppunt Heerenveen houdt u rechts aan op de A32. Bij aansluiting Heerenveen-Noord draait u rechts van de A32 verder op de K. R. Poststraat en volgt u de aanwijzingen Heerenveen-Centrum de Knipe.

Bij aansluiting Heerenveen-Noord rechts afslaan naar K. R. Poststraat en volg de aanwijzingen Centrum Tjongerschans en Abe Lenstra.

Op de K. R. Poststraat na 390 meter de rotonde oprijden en neem de tweede afslag. Na 180 meter de volgende rotonde oprijden en neem de eerste afslag. Op de Trambrug na 420 meter rechts afslaan naar Herenwal.

Print deze route

Disclaimer || Copyright